Osobitosti účtovníctva a výkazníctva Ropo, obcí a VÚC - Šabíková, Ingrid
Účtovanie z pohľadu štátnej rozpočtovej organizáce a obecnej rozpočtovej organizácie. Zostavovanie individuálnych účtovných závierok a konsolidovaných závierok verejnej správy.