Medziotvetvové input-output väzby a kľúčové odvetvia - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analyzovanie jednotlivých sektorov v ekonomike a úloha medziodvetvových efektov prepojenia. Odvetvia s veľkými backward a forward linkages - kľúčové odvetvia. Systém Input-output pri študovaní vzájomnej prepojenosti sektorov v ekonomike.