Spolupráce v oblasti dopravy v Evropě - Graham, Lisa
Spolupráca konkurenčných podnikov v oblasti dopravy. Výhody spolupráce konkurenčných podnikov pri využívaní spoločnej dopravy. Prekážky úspešnej spolupráce. Iniciatíva Európskej únie na zníženie zaťaženia európskych ciest kamiónmi. Úloha regionálnych distribučných centier. Prípadová štúdia.