Kouč má štvoro uší - Fričová, Lucia
Rozhovor autorky článku s K. E. Schapiro, ktorá pracuje ako koučka a konzultantka vrcholových manažérov od r. 2001. Sebarozvíjanie. Kedy vyhľadať kouča. Postup pri voľbe osobného kouča. Aj najlepší koučovia potrebujú byť koučovaní. Povedomie o koučingu na Slovensku. Kto je správny líder.