Ak je človek úspešný, nechajme ho ísť svojou cestou s Romanom Podolákom o rôznom pohľade na životné poistenie a jeho predajcov - Škriniar, Pavel, 1979-
Roman Podolák, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Union poisťovne a Union zdravotnej poisťovne, hodnotí uplynulý rok. Distribučná sieť a komunikácia v poisťovníctve.