Pozitívne fakty 2011 - Markovič, Peter, 1974-
Pozitíva, ktoré nás čakajú v roku 2011. Euro bude bojovať o svojou existenciu na menovom výslní. Americká ekonomika bude naďalej škrípať a stroje budú tlačiť nové doláre. Slovenská ekonomika po počiatočnom DPH-čkovom šoku bude pokračovať v raste. Počasie bude rovnako divoké a nevyspitateľné ako v minulosti.