Investičné bankovníctvo vo vybraných krajinách sveta - Oravíková Podoliaková, Katarína
Euromarkets - pojem používaný na medzinárodnom kapitálovom trhu označujúci cenné papiere, ktoré sú emitované a držané mimo domovskú krajinu emitenta. Obchodovanie s eurodlhopismi. Japonský finančný trh. Kapitálové financovanie v Japonsku. Obchodovanie s cennými papiermi v Japonsku. Pozícia bánk v Japonsku podľa výšky dosiahnutého príjmu.