Několik otázek k současnému postavení amerického dolaru - Mandel, Martin
Hľadanie odpovedí na otázky: Je dolár stále hlavnou svetovou menou? Ako prebieha emisia amerického dolára ako medzinárodnej obchodnej a rezervnej meny? Je dolár nestabilnou medzinárodnou obchodnou a rezervnou menou? Prečo nebol dolár nahradený vo funkcii medzinárodnej obchodnej a rezervnej meny?