Transferové oceňovanie v teórii a praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Transferové oceňovanie - horúca téma medzinárodného zdaňovania. Príjmy štátneho rozpočtu v posledných rokoch výrazne poklesli - týka sa to mnohých štátov aj Slovenska. Snaha o dôslednejšiu daňovú kontrolu, kontrola transferového oceňovania. Teoretický základ tejto problematiky. Význam TO. Politika tvorby transferových cien. Princíp nezávislého vzťahu. Smernica OECD o transferovom oceňovaní.