Mystery shopping znamená viac než fiktívny nákup - Kadeková, Zdenka
Mystery shopping - tajný alebo fiktívny nákup - zaužívaná marketingová metóda slúžiaca k anonymnému a nestrannému hodnoteniu kvality poskytovaných služieb a zákazníckeho servisu. Dôvody odchodu zákazníkov ku konkurencii u amerických, európskych, slovenských spotrebiteľov.