Audioblog vo výučbe cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Audioblog - jeden zo spôsobov, ako pritiahnuť študentov k počúvaniu. Výhoda audioblogu - všetky audio nahrávky a súbory môžu byt publikované na konkrétnom blogu na požiadanie. Audioblogy je možné použit na riadenie orálnych úloh, na interakciu so študentmi a na vyhodnotenie výsledkov.