Obchodné meno právna úprava chráni podnikateľov aj spotrebiteľov - Bystrická, Katarína
Obchodné meno ako základný predpoklad vykonávania podnikateľskej činnosti. Dôležitá súčasť podnikania a identifikovateľnosť na trhu. Vytvorenie a budovanie dobrého mena. Priemyselné právo a nehmotná zložka podniku.