Privátne bankovníctvo: veda i umenie kto má dosť peňazí, má aj bohatý výber správcov svojho majetku - Ješko, Vladimír
Bankové služby pre bonitných klientov privátneho bankovníctva. Hlavné atribúty a individuálne požiadavky klientov. Starostlivosť a investičné služby. Možnosti poskytovania služieb bonitným klientom.