Zmeny v sociálnych odvodoch nové definície základných pojmov a kompatibilita so zákonom o daniach - Bystrická, Katarína
Novelizovaný zákon o sociálnom poistení, nové definície základných pojmov a rozsah sociálneho poistenia. Zákon č. 543/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktorý sa stal účinný od 1. januára 2011.