Inovačná výkonnosť ako faktor reálnej konvergencie - Fülöp, Peter
Analýza výdavkov na vedu a výskum. Percentuálny podiel súkromného sektora, vládneho sektora a financií zo zahraničia na financovaní vedy a výskumu v Slovenskej republike. Percentuálny podiel na financovaní vedy a výskumu v EÚ 27. Prognóza vývoja výdavkov na vedu a výskum. Vývoj výdavkov na vedu a výskum ako percento HDP za Slovenskú republiku (1997-2015). Prognóza výdavkov na vedu a výskum v podmienkach Európskej únie (EÚ 27). Súhrnný inovačný index (SII) 2009.