Konvergencia v podmienkach Slovenskej republiky - Chandoga, Roman
Základné druhy konvergencie - nominálna konvergencia a reálna konvergencia. Nominálna konvergencia v podmienkach Slovenskej republiky. Inflácia. Vývoj HICP v SR v období 2000-2008. Vývoj výmenných kurzov - ERM-II. Deficit verejných financií v SR v období 2004-2008. Štátny dlh SR v období 2004-2008. Kritérium stability dlhodobej úrokovej miery. Vývoj dlhodobých úrokových mier v SR v období 2004-2008.