Vývoj zahraničného obchodu SR v rokoch 2004-2009 - Karabínoš, Stanislav
Charakteristika zahraničného obchodu z hľadiska jeho teritoriálnej a komoditnej štruktúry. Teritoriálna štruktúra dovozu SR v roku 2009. Najvýznamnejší partneri SR z pohľadu teritoriálnej štruktúry v dovoze v r. 2009. Teritoriálna štruktúra vývozu SR v roku 2009. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR.