Limity odpovědnosti zaměstnance za škodu - Laur, Martin
Poistenie zamestnancov za škody vzniknuté na majetku pri výkone práce. Ochrana majetku a náhrada škody. Vzájomná zodpovednosť zamestnávateľa a zamestnanca v pracovnom práve. Možnosti riešenia problémov a ich aplikácia v praxi.