Rizikové přirážky při oceňování produktů životního pojištění - Sotona, Petr
Delenie rizík a interpretácia rizikových prirážok. Skupiny a stanovenie metód rizikových prirážok. Závislosť rizík a postup pri stanovení rizikovej prirážky. Aplikácie v praxi.