Súčasný stav a charakteristika zamestnaneckých požitkov - Števková, Lucia
Zamestnanecké požitky predstavujú protihodnotu, ktorú zamestnanec získa za svoju službu poskytnutú účtovnej jednotke. Súčasný stav poskytovaných zamestnaneckých požitkov, ich význam a všeobecná charakteristika podľa slovenskej právnej, ako aj nadnárodnej úpravy IFRS. Členenie zamestnaneckých požitkov.