Vnútorné predpisy zamestnávateľa - Bedlovičová, Danica
Prehľad povinných a nevyhnutných vnútorných predpisov zamestnávateľa. Každý zamestnanec musí byť preukázateľne oboznámený so všetkými vnútornými predpismi zamestnávateľa.