Odborné aspekty spolupráce s poradcom - Bartl, Jaroslav
Vrcholový manažment organizácie a poradcovia. Úlohy poradcu v organizácii. Poradca ako okamžitý zamestnanec, v pozícii analytika a nositeľa rozvoja, v úlohe kouča.