Vplyv ekonomického rastu na vývoj kvality života krajín V4 v období po vstupe do Európskej únie - Vondrová, Andrea, 1987-
Teoretické súvislosti ekonomického rastu a kvality života. Vývoj ekonomického rastu krajín V4 po vstupe do EÚ. Vplyv vývoja ekonomického rastu na kvalitu života daných krajín. Grafické a tabuľkové porovnanie ekonomického rastu a kvality života jednotlivých krajín po vstupe do EÚ.