Spoločensko-ekonomická efektívnosť mimovládnych organizácií - Beličková, Kornélia, 1966-
Vytváranie medzisektorových partnerstiev. Nástroje a spôsoby merania efektívnosti. Použitie metódy Six sigma na meranie efektívnosti mimovládnych organizácií. Merné veličiny a úrovne Six sigma. Riešenie organizačných problémov nástrojom DMAIC (define – measure – analyze – improve – control).