Faktory fiškálnej udržateľnosti penzijných systémov - Čambalová, Andrea
Faktory, ktoré vplývajú na fiškálnu stabilitu penzijných systémov. Demografické faktory.Populačné pyramídy (veková skladba obyvateľstva) SR v rokoch 2004 -2060. Miera závislosti. Populačné miery závislosti Slovenskej republiky. Ekonomické faktory - ekonomický rast, produktivita práce, miera nezamestnanosti, vývoj nominálnych miezd.