Niektoré poznámky k využitiu ukazovateľa EVA v podmienkach SR - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Všeobecná charakteristika ukazovateľa EVA. Hlavné atribúty ukazovateľa EVA. Odporúčania pre využitie EVA v podmienkach Slovenskej republiky.