Pravidla interkulturní komunikace - Urban, Jan
Spolupráca s osobami z rôznych národných kultúr sa v podnikovej praxi stáva stále bežnejšou. Prejavy kultúrnych odlišností. Rôzne systémy hodnotenia - zdroj problémov. Tréningy zamerané na zmenu postojov ku kultúrnym rozdielom. Zlepšenie interkultúrnej komunikácie.