Bezmocnost zaměstnanců ničí organizaci - Urban, Jan
Bezmocnosť zamestnancov pôsobí v podniku rozkladne. Dôsledky bezmocnosti v podniku. Vplyv podnikovej kultúry. Únik zo začarovaného kruhu bezmocnosti.