Zlá nálada vo firme - Uriga, Ján
Negatívna podniková morálka prináša zlé finančné výsledky. Každý dobrý manažér vie, že zlá nálada vo firme škodí a dobrá nálada jej prospieva. Výskumy v oblasti súvislosti medzi náladou a produktivitou práce. Čo zamestnancov motivuje. Manažéri a snaha o dobrú firemnú klímu.