Medzinárodný daňový režim Slovenskej republiky z hľadiska opatrení proti vyhýbaniu sa dani z príjmu - Kubicová, Jana, 1961-
Teória očakávanej ekonomickej užitočnosti daňových únikov. Právne pravidlá a štandardy proti neprijateľnému medzinárodnému vyhýbaniu sa dani. Všeobecné nezmluvné právne pravidlá a štandardy proti neprijateľnému vyhýbaniu sa dani. Špecifické nezmluvné právne pravidlá a štandardy proti vyhýbaniu sa dani. Ekonomické dôsledky (ne-)implementácie právnych pravidiel a štandardov zamedzujúcich vyhýbanie sa dani do právneho poriadku.