Sociální sítě jako účinný nástroj pracovní komunikace - Halbrštát, Jiří
Sociálne siete už dnes nefungujú iba ako nástroj komunikácie s priateľmi, ale stávajú sa v pracovnej sfére komunikačným prostriedkom v rámci fungovania firmy, či podniku. Počet používateľov sociálnych sietí výrazne narastá. Sociálne siete a personalistika.