Dvojaký úžitok - Hudec, Marián
Získavanie plynu zo skládok bežného komunálneho odpadu. Premena odpadu na výdatný zdroj energie a tepla. Využitie bioplynu pre výrobu elektrickej energie. Bioplyn na pohon motorgenerátorov a kogeneračných jednotiek.