Využívanie metódy DEA na hodnotenie efektívnosti fiškálnej decentralizácie - Péliová, Jana, 1976-
Fiškálna decentralizácia a alokácia fiškálnych zdrojov. Produktivita verejných výdavkov. Meranie efektívnosti verejných vlád s použitím metódy DEA. Hodnotenie efektívnosti verejných výdavkov na úrovni samosprávnych krajov v Slovenskej republike.