Podcenění retence klíčových lidí přináší nejen ekonomické dopady - Šimek, Zdeněk
Retencia - úsilie alebo výsledok úsia o minimalizáciu pre organizáciu nežiadúcich odchodov pracovníkov, resp. udržanie potrebných pracovníkov v organizácii. Retencia má význam za krízy i konjunktúry. Najčastejšie chyby a omyly v oblasti retencie. Za ako dlho možno nahradiť kľúčového pracovníka. Kalkulácia priamych finančných dôsledkov.