Príjmy a výdavky Sociálnej poisťovne v čase globálnej finančnej krízy - Peter, Radoslav
Príjmy Sociálnej poisťovne. Podiel daňových príjmov na celkových príjmoch Sociálnej poisťovne (2006-2010). Dlžné poistné, pokuty a penále. Zloženie príjmov Sociálnej poisťovne. Výdavky Sociálnej poisťovne - zloženie výdavkov. Nemocenské a dávka v nezamestnanosti (2006-2010). Fondy Sociálnej poisťovne.