Sociálna práca a etika - Palovičová, Zuzana
Základné otázky v oblasti etiky sociálnej práce. Predmet sociálnej práce, jej výkon a hodnoty. Technické, právne, empirické a etické faktory v sociálnej práci. Úloha etiky ako súčasti rozhodovania v praktických situáciách.