Teoretické základy manažmentu - Hittmár, Štefan
Manažment ako veda o riadení. Tvorba vedeckej základne manažmentu. Vplyv praxe na rozvoj teórie manažmentu. Model funkcií manažmentu. Súčasné trendy rozvoja manažmentu.