Právne postavenie centrálnej banky po roku 1918 - Kubincová, Soňa
Vývoj centrálneho bankovníctva na území Slovenska.Právne postavenie centrálnej banky po roku1918. Bankový úrad ministerstva financií. Národná banka československá. Slovenská národná banka. Štátna banka československá. Štátna banka česko - slovenská. Národná banka Slovenska.