Klíčové pracovníky je nutné ve firmě udržet i v těžkých časech - Přikryl, Jan
Skúsenosti so znižovaním stavu zamestnancov vo firme Skanska. Starostlivosť o tých, ktorí vo firme zostávajú, stabilizácia pracovníkov.