Jak posílit odpovědnost zaměstnanců - Urban, Jan
Viesť zamestnancov k zodpovednému vzťahu pri plnení ich úloh patrí k základným úlohám ich nadriadených a personálneho vedenia organizácie. Vzťah medzi osobnou zodpovednosťou a pracovným výkonom je jednoznačný.