Transferové oceňovanie pri cezhraničných reštrukturalizáciách podnikania - Luknárová - Kutišová, Dalila
Popis podstaty problému cezhraničných reštrukturalizácií podnikania. Dôvody vedúce k reštrukturalizácii. Prípady, kedy správca dane nemusí uznať zmluvne dohodnuté podmienky. Prevod rizík a strata ziskového potenciálu. Kompenzačné platby v čase uskutočnenia reštrukturalizácie. Oceňovanie poreštrukturalizačných transakcií. Potreba dobrej dokumentácie.