Manažér vo svete – Taliansko - Dolinská, Viktória
Rozmanitosť kultúrneho prostredia a kultúrne rozdiely jednotlivých európskych národov majú dopad aj na marketingové aktivity a spôsob komunikácie pri obchodných rokovaniach aj vtedy, keď sú si jednotlivé kultúry pomerne blízke. To platí aj o Taliansku, krajine, s ktorou máme bohato rozvinuté obchodné aktivity. Organizácia a štruktúra pracovného prostredia v Taliansku. Tradičný model riadenia. Postoje a správanie zamestnancov.