Pluralizácia rodinných foriem na Slovensku ako predmet demografickej analýzy v regionálnej optike - Tydlitátová, Gabriela
Po roku 1989 zažívajú postkomunistické krajiny aj dynamické premeny rodinného správania. Narastajúca pluralita, a v našich podmienkach dovtedy nevídaná, pluralita rodinných foriem. Kohabitácia (nezosobášené spolužitia). Jednorodičovské rodiny. Singles. Homosexuálne partnerstvá.