K problematike poistenia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Charakteristika medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík. Členenie medzinárodných rizík. Poistenie medzinárodných rizík v Slovenskej republike v roku 2009. Technické poistné v životnom a neživotnom poistení.