Zmeny v zdaňovaní príjmov od 1.1.2011 - Valterová, Ivana
Zmeny v zdaňovaní príjmov od 1. januára 2011. Zákon č. 548/2010 Z.z. je novelizovaným zákonom o dani z príjmov (zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p.). Súčasťou novely zákona o dani z príjmov je aj novela zákona o cestovných náhradách. Hlavné zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb (FO) a právnických osôb (PO).