Meranie pružnosti dopytu s nádväzným využitím logistiky u citlivých komodít - Michalko, Ján
Komplexne pozrieť sa na problematiku tak citlivých potravín, ako sú mliečne výrobky v zásobovaní obyvateľstva potravinami dokonca v podmienkach logisticky usporiadaných nadnárodných obchodných reťazcov, nie je možné bez komplexného pohľadu na nadväznosť procesov a javov od producenta až po samotného spotrebiteľa. Prezentácia logisticky najnáročnejšej oblasti zásobovania citlivými potravinami, z ktorej klasici odvodzovali aj základné princípy priestorovej ekonomiky.