Management krize nebo krize managementu? - Tóth, Endre
Systémy krízového riadenia. Krízové riadenie štandardné a krízové riadenie situačné. Východiská z krízy. Výkonný riaditeľ ako krízový manažér. Priority pre prežitie. Reštrukturalizácia ako nutnosť a príležitosť.