Neuroekonomika a neuromarketing - Kruliš, Vladimír
Definícia pojmu neuroekonomika. Čo sa odohráva v hlave spotrebiteľa. Neuromarketing. Prvé štúdie s poznatkami o zákazníkoch a o ich správaní. Úsporný režim mozgu.