Zdanění v Česku a Slovensku pod lupou - Gola, Petr
Porovnanie dane z príjmov v Česku s ostatnými krajinami OECD. Sadzba dane a porovnanie daňovej povinnosti občanov na Slovensku a Česku. Progresívna a rovná sadzba daní. Výpočet čistej mzdy v Česku a na Slovensku.