Význam správnej vedy pre verejnú správu a správnu prax - Gogová, Mária
Vzťahy vedy a spoločnosti. Správna veda, ktorá je sociálnou vedou o verejnej správe a jej význam pre verejnú správu a súčasnú správnu prax. Úvahy týkajúcie sa vedeckej práce v študijnom odbore verejná správa.